7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

Niels Destadsbader en Clouseau tijdens eerste Joe Christmas Ball

joechristmasball
© Medialaan/JOE

Wie Niels Destadsbader en Clouseau aan het werk wil zien tijdens een groots en gratis openluchtconcert van Joe, moet op vrijdag 21 december om 17.00 afzakken naar het Theaterplein in Antwerpen waar het allereerste Joe Christmas Ball georganiseerd wordt.

Niels en Clouseau brengen niet alleen hun eigen nummers, ook kerstsongs. Koen Wauters lichtte een stukje van de sluier op: “We gaan Stille Nacht brengen. Normaal zingen we dat alleen maar thuis. Openbaar heb ik dat nog niet durven doen, maar ik vind het Joe Christmas Ball een goede gelegenheid.” Tussen beide optredens draait Joe-dj Sven Ornelis een dj-set.

Joe is dé kerstradio bij uitstek in december met veel kerstmuziek, elk moment van de dag. Het Joe-avondspitsduo Raf Van Brussel en Rani De Coninck opent morgen, vrijdag 14 december, ook het Joe Christmas House op de Grote Markt in Antwerpen in aanwezigheid van burgemeester van Antwerpen Bart De Wever. Regi en Milo Meskens brengen er ook voor het eerst live hun nummer dat ze samen hebben gemaakt. Nadien nemen Leen Demaré en Jan Bosman het over tot 23u.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today