11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 26 april 2024
11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 26 april 2024

Oktoberfeesten keren dit najaar terug naar Wieze!

oktoberfeesten Wieze 2019
© Dreamteampics

Op 21 en 22 september 2018 vonden, na een pauze van 32(!) jaar, opnieuw de Wieze Oktoberfeesten plaats in de Oktoberhallen van Wieze. Tijdens en na de zeer succesvolle herlancering van dé Oktoberfeesten van de Benelux, klonk de roep om een vervolg zéér luid en dus kon de organisatie bijna niet anders dan aan de vele smeekbeden te voldoen. De Wieze Oktoberfeesten keren dus terug in 2019 en dat op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober.

Net als vorig jaar, pakken de Wieze Oktoberfeesten ook nu weer uit met een gevarieerde en ijzersterke line-up, waarin folklore, traditie en pure ambiance elkaar moeiteloos vinden. Enkele toppers van de vorige editie zijn, op algemene aanvraag van het publiek, opnieuw van de partij. Zo verzorgen Die Verdammte Spielerei, Johan Veugelers, Eveline Cannoot en Oberbayernorkest Van Larum zowel op vrijdag als zaterdag mee het feestje, zet AlpenFever vrijdagavond de boel mee in vuur en vlam, en mag Dennie Christian op zaterdagavond opnieuw de Oktoberhallen doen ontploffen.

Toppers van vorige editie, ijzersterke nieuwkomers…én Jean-Marie Pfaff!!

De legendarische Aalsterse Gilles zorgen zowel op vrijdag als zaterdag voor de nodige sfeer en folklore, en met op vrijdagavond ook feestbeest Yves Segers en zaterdagavond gerenommeerd ambiancemaker Danny Fabry die als nieuwkomers de polonaise komen trekken, gaat het dak er ongetwijfeld weer helemaal af in Wieze! Andere Wieze Oktoberfeesten-debutanten zijn de temperamentvolle sopraan Katrien Gallez op vrijdag, het duo Andrea Schön & Mike Grondy zaterdag en Die DJ’s aus den Bergen, die zowel op vrijdag als zaterdag de nodige stevige feestplaatjes komen draaien.

Wie er ook absoluut opnieuw bij wou zijn, is ‘El Sympatico’ Jean-Marie Pfaff. De levende legende en geboren Lebbekenaar verbaasde vorig jaar vriend en vijand met zijn zangkunsten op de herlancering van de Wieze Oktoberfeesten. Jean-Marie keert op 18 en 19 oktober maar wat graag terug als special guest en ambassadeur van de Wieze Oktoberfeesten. Wie weet wat hij deze keer in petto heeft…

Praktisch

Wieze Oktoberfeesten 2019 op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2019. Tickets & info: www.wiezeoktoberfeesten.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today