Vaffen in tweede aflevering Studio Tarara

0
© VTM / Medialaan

Studio Tarara is goed op dreef. De extra lange eerste aflevering van de dramareeks van productiehuis Shelter is ondertussen door 776.500 kijkers (live+5, met 33,1% marktaandeel) bekeken, en kreeg niks dan lovende recensies.

In aflevering 2 komt de verliefde Ricky (Koen De Graeve) te weten waarom Roxanne (Frances Lefebure) ontslagen is als bordjesdraaister bij het Rad Van Fortuin. Ondertussen kampt Sandra (Ruth Beeckmans) met haar eigen demonen. De vrouw die leeft van one-night-stands en niet op haar mondje is gevallen, zit voor een keer zelf om woorden verlegen. Want de immer sympathieke Jean Van Hoof (Peter Van den Begin) weet als geen ander hoe hij een vrouw best het zwijgen oplegt. Na de jonge kleedster Babs (Lauren Versnick), heeft hij een nieuw doelwit gevonden. Als Sandra Ricky en kapster Kim in vertrouwen neemt over het incident, haalt Kim weer maar eens een sterk verhaal boven over haar escapades in Discotheek Dockside: eerst bekken, dan misschien vaffen! Maar wat is nu precies een V-A-F? Ondertussen analyseert politieagent Pascal (Boris Van Severen) een volgende tape met alweer een nieuwe getuige van de mysterieuze zelfmoord.  

Ook deze aflevering van Studio Tarara staat bol van de verwijzingen naar de jaren ’90 en de beginjaren van VTM. Muziek komt onder andere van Krezip, Adamski, The Lemonheads, Extreme en Mr. Big.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here