André Hazes zingt duet met hologram… André Hazes

André Hazes
© Christof Desmedt

In maart 2019 vindt in de Ziggo Dome in Amsterdam de zevende editie plaats van Holland Zingt Hazes.  Tijdens deze concertreeks zal André Hazes een duet zingen met het hologram van zijn vader.

Volgend jaar zal het al weer 15 jaar geleden zijn dat de Amsterdamse volkszanger André Hazes op 53-jarige leeftijd overleed.  Zijn dood betekende niet het einde van zijn succes in Vlaanderen en Nederland.  Sinds zeven jaar verzamelen de fans van Hazes jaarlijks voor de concertreeks Holland Zingt Hazes.  De editie 2019 belooft alvast speciaal te worden, want zoon André Hazes zal een duet zingen met het hologram van zijn overleden vader.   “Ik heb lang getwijfeld of ik een duet met mijn vader aandurfde”, aldus Hazes’ zoon. “Het is niet alleen een cadeau aan het publiek maar ook zeker een cadeau voor mijzelf.”

De zevende editie van Holland Zingt Hazes vindt plaats op 22 en 23 maart 2019 in de Amsterdamse Ziggo Dome. Ook zus en dochter Roxeanne Hazes, Danny de Munk, Samantha Steenwijk, Jeroen van der Boom, Peter Beense, Jamai en Xander de Buisonjé zullen present zijn.

advertentie