De Kreuners zijn helemaal terug

0
© Tom Bergs

Na een meer dan geslaagde come-back afgelopen woensdag tijdens de Joe-livesessie in de AED Studio’s in Lint, zijn De Kreuners helemaal terug. De groep rond Walter Grootaers kondigde zowat een half jaar geleden aan dat ze toch opnieuw Vlaanderen rond zouden trekken. Dat mag u zelfs letterlijk nemen.

Dat De Kreuners nog steeds hot zijn in Vlaanderen, bewijzen de massale sms’jes die bij radiozender Joe binnen waren gekomen de voorbije weken. Enkele honderden mensen mochten zich gelukkig prijzen met een ticketje voor de livesessie, maar vele duizenden anderen hadden pech en konden het hooguit via de interventies van de radiozender zelf volgen. Al moet wie er niet bij was, ook niet meteen treuren.

CD en tournee

Enkele weken geleden kwam hun nieuwste verzamelaar ‘De singles’ op de markt en vanaf dinsdag staan de heren weer in het hele land. Echt beginnen doen ze nu dinsdag in de Ancienne Belgique in Brussel. De hele zomer staan ze op de grootste festivalpodia in onder meer Genk, Zottegem, Knokke-Heist, Gent, Leuven, Paal, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas en Tervuren. Het hele programma is uiteraard terug te vinden op de website van De Kreuners.

Sfeerverslag Joe Live

Ook wij waren woensdag aanwezig op de livesessie van Joe. Het fotoverslag is te vinden op onze Facebook-pagina en ons beeldverslag kan u hieronder raadplegen.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here