De Romeo’s trappen jubileumjaar af met nieuwe single!

De Romeo's
© Christof Desmedt

De Romeo’s zijn altijd wel voor een feestje te vinden.  Een reden hoeven ze daar dit jaar niet voor te zoeken: ze bestaan 15 jaar.  Dat vieren ze vandaag met een nieuwe single: ‘Wauw’!

‘Wauw’ is de voorbode van het nieuwe De Romeo’s-album dat er in het najaar aankomt. Het moment van de release is niet geheel toevallig gekozen: in oktober trappen de heren een reeks jubileumconcerten in Antwerpen, Hasselt en Oostende op gang.

“Wauw! leek ons de gepaste single, want het is een terugkeer naar waar het voor ons allemaal begon”, vertelt Davy Gilles. “Dat was de musical Romeo & Julia, toen we vijftien jaar geleden voor het eerst ­samen zongen. De single voelt heel theatraal en heeft datzelfde poppy musicalgevoel. Dat ligt ons wel.”

Jarige Chris

Ook Chris Van Tongelen heeft vandaag reden om een feestje te bouwen.  Hij wordt vandaag namelijk 50 jaar. Die verjaardag zal hij vieren; al zal dat niet in België zijn.  De Romeo trakteert zichzelf op een minitrip naar het buitenland.  “50 worden voelt wat vreemd, maar in mijn hoofd ben ik nog steeds een prille twintiger,” lacht hij.

‘Wauw!’, de nieuwe single van De Romeo’s wordt vandaag voorgesteld. Wie informati of tickets wil over de jubileumconcerten, kan terecht op ticketkopen.eu.

advertentie