Deep Bridge slaat brug naar scholen

Klasbak
© Deep Bridge

Deep Bridge wil méér doen dan enkel interessante schoolvoorstellingen organiseren. Daarom slaan ze een brug naar ‘onze’ scholen en tegelijk zetten ze samenwerkingen op poten met relevante partners die de actuele thema’s van (school)voorstellingen een nieuwe dimensie geven.

Klasbak is een community met massa’s voordelen waar scholen, directies en leraren rechtstreeks alle info én duiding krijgen over schoolvoorstellingen van Deep Bridge. Ze kunnen de beste plaatsen reserveren, gratis lespakketten downloaden en krijgen fikse kortingen. Voor bepaalde verplaatsingen kunnen scholen zelfs van voordelige tarieven genieten.

Glans en diepte

Deep Bridge geeft schoolvoorstellingen meteen ook veel meer glans en diepte door samen te werken met experts rond de actuele onderwerpen van onze schoolvoorstellingen.

‘Er was eens’… is niet alleen een vrolijke show over prinsessen maar schijnt meteen ook een licht op de problematiek van social mediaverslaving en cyberzombies. Niet zomaar, maar mede begeleid en omkaderd door specialisten ter zake, zoals Stefaan Lammertyn, auteur van o. a. Help! Mijn kind leeft online en Uitgeverij Van Halewyck. Hét jongerenthema bij uitstek wordt meteen een stuk bespreekbaarder – zonder belerend te zijn, ook op school.

Bruggen met tweerichtingsverkeer

Klasbak is bovendien een praatplatform om persoonlijke betrokkenheid tussen Deep Bridge en scholen te vergroten. Zoals er voortdurend met creatieve duizendpoten van gedachten gewisseld wordt, zo wordt ook voor dialoog met de scholen gekozen, door gerichte content van alles wat beweegt rond het scholenaanbod.

advertentie