‘Doornroosje’ de musical vertrekt op reis naar Vlaamse cultuurcentra

0
Doornroosje
© Deep Bridge

‘Doornroosje’ de musical gaat op reis en komt vanaf zaterdag 6 oktober in een cultuurcentrum bij u in de buurt. Allerlaatste tickets nu beschikbaar!

Na de Koningin Elisabethzaal, Theater Elckerlyc, Capitole en Ethias Theater vertrekt ‘Doornroosje‘ vanaf 6 oktober op reis en strijkt neer in verschillende cultuurcentra in Vlaanderen.

De belangstelling voor de reisvoorstellingen van Doornroosje is groot, alleen voor de laatste voorstellingen zijn er nog enkele laatste tickets beschikbaar!

De cast en het ensemble van de voorstelling werd lichtjes aangepast voor deze theatertour, maar geen nood: als toeschouwer krijg je nog steeds dezelfde, betoverende ervaring als voordien! Productiehuis Deep Bridge voegde twee nieuwe namen toe aan de cast van de sprookjesmusical: Mark Tijsmans vervangt Walter Baele als koning en Afra Voesenek vervangt Liv Van Aelst als koningin. Helle Vanderheyden krijgt de rol van Goede Fee. Tinne Oltmans en Thomas Van Goethem blijven schitteren als prinses en prins.

Na 17 november gaat Doornroosje de kast in en wordt er uitgekeken naar de sprookjesmusical Assepoester, dat in april 2019 in première gaat.

Praktisch

  • Za 6/10/2018 CC De Plombom, Ninove
  • Zo 07/10/2018 CC De Meent, Alsemberg
  • Zo 14/10/2018 CC Leopoldsburg, Leopoldsburg
  • Za 20/10/2018 CC Zwaneberg, Heist-op-den-Berg
  • Zo 21/10/2018 CC Het Getouw, Mol
  • Za 03/11/2018 Stadsschouwburg, Kortrijk
  • Za 17/11/2018 Stadsschouwburg, Brugge

Doornroosje loopt vanaf 6 oktober in een cultuurcentrum in uw buurt.
Tickets bestel je via Deepbridge.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here