Eliana in voetsporen van mama Laura Lynn

Laura Lynn en dochter Eliana
© Christof Desmedt

Zondag gaf Laura Lynn naar goede gewoonte haar jaarlijkse fandag in Salons Mantovani.  Ze verraste haar aanwezige fans met door een duet te zingen met… haar dochter Eliana.

Laura Lynn kan al heel wat jaren rekenen op de steun van haar trouwe fans.  Na al die jaren zijn heel wat zo goed als familie geworden.  Speciaal om hen te bedanken, had Laura een wel heel bijzonder verrassing bedacht: een duet met dochter Eliana.

Het is geen geheim dat Eliana – net als mama Laura – zich als een vis in het water voelt op het podium.  Het staat nu al als een paal boven water dat de muzikale opvolging verzekerd is.  En wie daar nog zou aan twijfelen, kreeg zondag het tegendeel bewezen.  Net als haar mama, kan ook Eliana een aardige noot zingen.

Samen met Eliana zong Laura Lynn ‘Oempalapapero’; een nummer dat Marva destijds de onsterfelijkheid in zong.  Eerder op de show had Laura haar dochter al eens muzikaal in de bloemetjes gezet door voor haar ‘Waar Je Ook Mag Zeilen’ te zingen.  Ongetwijfeld voor een emotioneel moment voor mama Laura en haar fans!

advertentie