Evi Hanssen presenteert nieuw VTM-programma

Evi Hanssen
© Medialaan/VTM

Het gaat Evi Hanssen zowel op persoonlijk vlak als professioneel voor de wind.  Hanssen maakte via social media bekend dat ze een nieuw programma gaat presenteren op VTM. 

In het programma zullen de kinderen van zes bekende vlamingen kennis maken met jongeren die het minder goed hebben.  De kinderen die in de bres springen voor hun minder fortuinlijke leeftijdsgenoten zijn Obi Haubourndin (16), zoon van Sabine Appelmans, Fiel Van Avermaet (19), zoon van ‘Thuis’-acteur Bart Van Avermaet, Tita Heldenbergh (17), dochter van Joke Devynck en Johan Heldenbergh, Chinouk Van Baelen (18), dochter van Dana Winner, Hebe Van De Veire (18), dochter van Peter Van De Veire en Len Neefs (18), zoon van Gunther Neefs.

Het programma – voorlopig nog titelloos – kadert in de actie Rode Neuzendag.  De jongeren zullen vanuit een basiskamp naar een onbekende locatie worden gebracht. Hier zullen ze geconfronteerd worden met verschillende problemen.  Zo staat een bezoek aan een psychiatrische kliniek in Pittem, het Zeepreventorium in De Haan en een zomerkamp voor holebi’s op het programma.

Wanneer het programma zal worden uitgezonden, wordt later bekend gemaakt.

advertentie