Nieuwe single, clip én zomerconcerten voor Frimout!

frimout
© Frimout

We zeggen veel te weinig ‘Ik zie je graag’ tegen elkaar. De Nederlandstalige band Frimout wil daar met hun nieuwe single alvast verandering in brengen.

‘Ik zie je graag’ is een powerpopnummer met de vertrouwde Frimoutelementen: een herkenbare tekst, een superaanstekelijke refrein en een beat waarop je onmogelijk kan stilstaan.
Bij een nieuwe Frimout song hoort ook traditioneel een originele videoclip.

Frontman Stef Willems schreef het nummer samen met gitarist Dave Elli en bassist Steven Hellemans van Frimout. De productie werd traditiegetrouw toevertrouwd aan topproducer Steve Willaert.

“Mijn vriendin had al een paar keer fijntjes opgemerkt dat ik nog nooit voor haar een nummer had geschreven,” steekt frontman Stef Willems van wal. “Het lag al te gemakkelijk voor de hand om een melige ballade te schrijven. Ik had daarom het idee om de dagdagelijke discussies die elk koppel wel heeft wat uit te vergroten, maar toch telkens te besluiten met ‘ik zie je graag’. Met de hulp van gitarist Dave en bassist Steven heeft de song een onweerstaanbaar feelgoodvibe gekregen. Ook de clip baadt in diezelfde sfeer. Ik hoop dat het bij vele mensen een grote lach op hun gezicht laat verschijnen”

Zomertour 2018

De Nederlandstalige band Frimout is intussen een gevestigde waarde in de Vlaamse muziekwereld. Al jaren geven ze in heel Vlaanderen energieke optredens. Ook deze zomer spelen ze in elke Vlaamse provincie, van de grootste steden tot de kleinste uithoek. Van het Burggraaf Frimoutpark in Poperinge tot Maasmechelen. Ze staan ook voor de 4de keer op de affiche van de Engie Parkies. Alle tot nu toe bekende tourdata staan op www.frimout-band.be

‘Ik zie je graag’, de nieuwe single van Frimout is te koop via iTunes.

advertentie