Oude bekenden op de set van Familie

Familie
© Medialaan/VTM

Binnenkort mogen de fans van Familie zich aan een spannende seizoensfinale verwachten.  In aanloop naar die finale, duiken heel wat oude bekenden terug in de reeks op.  Naast Michael Vroemans, was dinsdag Janine Bischops al even in de reeks te zien, maar ook Chris Van Tongelen werd op de set gesignaleerd.

Janine Bischops was al even in Familie te zien.  Ze dropte toen een bommetje dat voor heel wat ophef zorgde: Peter en Amélie zijn broer en zus. Een relatie zat er voor de twee dus niet langer in.  Normaal was de rol na enkele weken uitgespeeld, maar omdat beide partijen zo in de wolken waren met het resultaat, is beslist dat Brigitte voortaan nog meer zal opduiken in de serie.

Eerder dook ook al Maarten Van den Bossche opnieuw in Familie op.  Michael Vroemans was tot 2014 in de reeks te zien en verhuisde toen samen met zijn personage naar India.  Maar begin dit jaar dook Maarten opnieuw in de reeks op.  De gevoelens voor Evy waren er duidelijk nog en dat was wederzijds.

Bart

Romeo Chris Van Tongelen zal binnenkort opnieuw in de serie te zien zijn. Van Tongelen dook begin dit jaar even in de reeks op; om dan te verdwijnen naar Dubai.  Wanneer en hoe Bart opniew in Familie opduikt, is nog niet geweten.

Chris Van Tongelen liet eerder verstaan dat hij telkens voor korte draaiperiodes op de set van Familie wil staan. Door de drukte met De Romeo’s, kan er van een lange samenwerking geen sprake meer zijn.

advertentie