Win duotickets vor A-X-L (afgelopen)

A-X-L
© Entertainment One

Op 22 augustus komt A-X-L uit in de bioscoop, een coole film voor stoere jongeren!  In de spannende film nemen Alex Neustaedter en Becky G je samen met hun robothond mee op avontuur.  Wij geven drie duotickets voor deze film weg!

Het leven van de stoere cross-motorrijder Miles verandert compleet wanneer hij tijdens een motorrit robothond A-X-L ontdekt. A-X-L is de nieuwste uitvinding op het gebied van militaire bescherming en is ontworpen om in te zetten tijdens gevechten. Hij is gewond en samen met Miles’ crush Sara neemt hij de zorg van A-X-L op zich.

Wat blijkt? A-X-L is eigenlijk helemaal niet zo’n stoere oorlogshond als eerst werd gedacht, hij heeft gevoel. Er ontstaat een intense vriendschap tussen A-X-L, Miles en Sara. Maar wat gebeurt er als de eigenaar van A-X-L zijn robothond terug wilt?

Trailer

Win tickets voor A-X-L

Wij geven met veel plezier 3 duotickets weg voor A-X-L. Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

De wedstrijd loopt tot en met 23 augustus 2018.  Winnaars worden verwittigd en de tickets worden per post opgestuurd. Veel succes!

advertentie