Nathalie Meskens is zwanger, zij stapt uit Beat VTM

Nathalie Meskens
© Medialaan/VTM

Maandagochtend deelde Nathalie Meskens op haar sociale media het bericht dat zij zwanger is en in 2020 voor de eerste keer mama zal worden. Meteen kreeg Nathalie massa gelukwensen toegestuurd. Natalia, Geena Lisa, Eva Daeleman, Sasha Rosen, Tatyana Beloy, Tine Embrechts, Bab Buelens en vele anderen delen in de vreugde van Nathalie Meskens en haar partner.

Maar de zwangerschap van Nathalie Meskens betekent ook het einde van haar “Beat VTM”-verhaal. Normaal gezien zou Nathalie Meskens gaan cheerleaden, maar omdat dat de ultieme droom van Olga Leyers was, ruilden beide dames. Nathalie zou dus gaan apneuduiken, dat kan echter niet langer. Haar duikarts Roland Vanden Eede liet aan de actrice en presentatrice weten dat verder duiken haar ongeboren kindje in gevaar zou kunnen brengen. Vooral het duiken op grote diepte zou levensgevaarlijk zijn. “Het gevaar is groot dat je stikstof opdoet en die belletjes zouden eventueel in de placenta kunnen terecht komen. Daardoor zou de foetus beschadigd kunnen geraken en dat is absoluut not done.”

En dus moest Nathalie Meskens met een bang hart de makers van “Beat VTM” vertellen dat zij niet langer aan het programma kunnen deelnemen. Ook Natalia is zwanger, omdat zij een proef met biljarten heeft, kan zij echter gewoon verder trainen. Natalia kan dat trouwens van thuis uit doen, zij heeft sinds kort namelijk een snookertafel in huis. Bij VTM moeten ze nu op zoek naar een andere kandidaat om de proef van Nathalie Meskens tot een goed einde te brengen.

advertentie