Ouders uiten harde kritiek op Marcelo Ballardin

Mijn Keuken Mijn Restaurant
@VTM

Vanaf 3 maart jongstleden kunnen we op VTM kijken naar “Mijn Keuken Mijn Restaurant” waarin tien hobbykokduo’s beoordeeld zullen worden door topchefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin. Die laatste doet nu in Primo een opmerkelijke uitspraak over zijn eigen kookkunsten.

Toen Marcelo aan zijn ouders vertelde dat hij kok wilde worden, verklaarden ze hem voor gek. “Je hebt nog nooit gekookt, wat ga je nu doen? Wat kippen gaan aanbranden?” Nu kan Marcelo ermee lachen, maar Marcelo geeft toe dat zijn ouders ook hebben afgezien met hun zoon. “Ik deed altijd de verkeerde dingen, ik was altijd aan het vechten met anderen.” Marcelo geeft toe dat hij het zwarte schaap van de familie was.

Ondertussen is Marcelo Ballardin een sterrenchef geworden, maar zijn ouders hebben hun mening nauwelijks herzien. Over wat zijn ouders van zijn kookkunsten vinden, is Marcelo duidelijk in Primo. “Ze vinden het verschrikkelijk!” lacht Marcelo in Primo. “Behalve mijn desserts.” Marcelo geeft toe dat zijn ouders gewoon niet van “fine dining” houden.

advertentie