14 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Aaron Blommaert: “Dat zal niemand van mij verwachten”

Foto: DPG Media

Het lijkt al veel langer, maar toch is het nog maar 2 jaar geleden dat Aaron Blommaert zijn entree maakte in ‘Familie’ als Raven. Ondertussen is hij één van de belangrijkste personages van de reeks geworden.

“Raven is erg populair op dit moment omdat hij relatief weinig fout doet. Kijkers hebben graag ‘goeierikken’. Maar ik ben wel benieuwd of dat zo zal blijven. Ik ga dingen spelen die niemand zal verwachten. ‘Familie’ mag van mij zeker nog een tijdje doorgaan.”

Familie is erg belangrijk voor Aaron en hij woont dan zelf ook nog altijd thuis bij zijn ouders, broer en zus in Aalst. Ideaal voor Aaron die een erg drukke agenda heeft.

“Nu moet ik mij niets aantrekken van de was, plas en het eten. Al wil ik wel niet profiteren van mama en papa, maar ze zorgen graag voor mij. Ik reken hen altijd mee in mijn team.”

Maar 20, het is al een mooie leeftijd om eens te gaan nadenken over een eigen stekje. En dat doet Aaron ook. “Ik speel wel met dat idee. Maar alles is momenteel zo duur, en als ik het doe, wil ik het ineens goed doen. Ik ben er ook nog niet uit of ik in Aalst wil blijven.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today