18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Anna Monaco (Regi Academy) hoopt op een doorbraak

VTM

Regi is in de ‘Regi Academy ‘ nog steeds op zoek naar het geschikte talent voor zijn nieuwe single. Momenteel zijn ze nog met zeven en één daarvan is een bekend gezicht in de verschillende talentenjachten. Anna Monaco nam al deel aan ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice’, ‘K2 zoekt K3’ en ze hoopt nu om de zangeres te worden op de nieuwe single van Regi. Voor ‘K2 zoekt K3’ de hulp van haar vriendinnen. Zijn schreven haar in voor de audities als nieuwe lid van K3. “Ik was blij met de hulp, maar uiteindelijk besloot ik mijn plek af te staan aan iemand die echt graag verder wou. Ik zal dus niet te zien zijn in de tv-show”, vertelt Anna over haar auditie in Dag Allemaal.

Dat Anna aan zoveel verschillende wedstrijden deelneemt, maakt heel wat reacties los in Vlaanderen. “Ik heb al gemengde commentaren gelezen. ‘Die blijft maar proberen en doet mee met alles’, ‘Die is zeker hopeloos’.” Maar Anna is duidelijk en wil misverstanden de wereld uit helpen. “Ik ben niet wanhopig. Ik doe mee omdat ik graag zing.”

Toen Anna deelnam aan ‘The Voice Kids’ was dat nog met trillende knieën. Ondertussen voelt Anna zich als een vis op het water op een podium. “Ik leer veel bij, leer nieuwe mensen kennen en ik bereik een groter publiek.” Die deelnames leveren Anna af en toe een optreden op, voor een soms talrijk publiek. Ze hoopt op een zangcarrière maar heeft een plan B als dat niet zou lukken. “Ik volg een lerarenopleiding secundair onderwijs. De showbizz is best hard en de kans dat je doorbreekt doet zich niet altijd voor”, zegt Anna.

Maar de zangeres is vastberaden dat het haar gaat lukken. Ze verloor zelfs een paar kilo’s, zodat ze zich beter in haar vel zou voelen. “Zo voel ik me zelfverzekerder op het podium. Met mijn deelnames wil ik tonen dat het niet altijd van de eerste keer hoeft te lukken. Soms niet van de tweede of derde keer. Volgens mij heeft nog niemand een reglement opgesteld waarin staat dat je maar één keer aan een talentenjacht mag deelnemen”, lacht Anna.

Wie de nieuwe single van Regi mag inzingen, dat kan je volgen via ‘Regi Academy’, elke donderdagavond op VTM2.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today