13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Binnenkort ook een realitysoap van De Romeo’s?

Foto: VTM 2

We kunnen er momenteel niet omheen, de tv-gids staat vol met realityprogramma’s. ‘De Verhulstjes’, ‘Villa Zuid-Afrika’, ‘Camping Coppens’, het zijn maar enkele voorbeelden van de vele programma’s die we momenteel kunnen volgen. Wie graag eens een kijkje neemt in het leven van Bekend Vlaanderen wordt dus van een stevige portie programma’s voorzien. Maar is het aanbod niet te groot? Is er geen overdosis?

Bekend Vlaanderen vindt alvast van niet. Acteur en Romeo-zanger Chris Van Tongelen is een grote fan van de programma’s. “Het eerste seizoen van ‘Château Planckaert’ heb ik gevolgd en nu kijk ik samen met mijn vriendin Annelies naar ‘De Verhulstjes Saint-Tropez’. Als we niet thuis zijn nemen we het zelfs op”, vertelt Chris aan Tv Familie.

Voor Chris zijn dat soort programma’s een bron van ontspanning. Ook al vindt hij niet altijd alles even goed, dat deert hem niet. “Bij ‘De Verhulstjes’ vind ik de droge humor van Viktor en Gert echt top!”

Dat zet Chris ook aan het denken over een eigen realityreeks. “Mochten ze het mij morgen vragen om mee te werken aan een realityreeks over mij en De Romeo’s, dan zeg ik geen nee. Maar op voorwaarde dat het interessant genoeg is voor de kijkers. Tijdens de zomer zou dat wel leuke tv opleveren, denk ik. Dan is het superdruk qua optredens met de Romeo’s, met de glamping die we thuis uitbaten en met onze wijngaard”, aldus Chris.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today