14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 september 2021
14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 september 2021

Lindsay weet wie het sterke geslacht is: “mannen zijn kleinzeriger”

Lindsay
Foto: Lindsay

Zangeres Lindsay, pas 43 geworden, geniet momenteel volop van het leven. Net zoals vele van haar collega’s is ook Lindsay blij dat de cultuursector eindelijk weer is kunnen opstarten en genoot ze deze zomer al van een aantal optredens. Daarnaast geniet ze volop van haar gezinnetje met haar partner Kris en dochter Lisa-Marie.

Lindsay is één van de weinige schlagerzangeressen in Vlaanderen, maar ze staat perfect haar mannetje in de schlagerwereld. Ook in het dagelijkse leven weet Lindsay haar plan te trekken. Maar de vrouwen het sterke geslacht noemen, dat doet Lindsay niet meteen. “Mannen zijn vaak fysiek sterker, omdat ze meer spieren hebben, maar ik denk dat het toch vooral de vrouwen zijn die deze titel kunnen claimen, hoor. Want vrouwen kunnen álles aan. Van een kind uit hun buik persen tot met de glimlach 101 dingen tegelijkertijd doen”, lacht Lindsay in Primo. Dat mannen iets kleinzeriger zijn als ze ziek zijn, ook dat is bij de zangeres een bekend fenomeen. “Wanneer Kris ziek is, kijkt hij me aan als een teddybeer die verzorgd moet worden. Terwijl wanneer een vrouw ziek is, zij nog steeds het huishouden runt, naar de winkel gaat én de kroost van school haalt. Tijd om op de zetel te liggen hebben vrouwen haast niet, ook niet wanneer we ziek zijn.”

Lindsay houdt van perfectie en niet alleen in de muziek. Je zal Lindsay nooit in de zetel terugvinden wanneer er nog vuile potten op het aanrecht staan. “Ik heb het zelfs moeten afleren om niet ook eerst al het speelgoed van Lisa-Marie op te ruimen. En ook wanneer de poetsvrouw langskomt, kan ik het niet laten om eerst de poppen van Lisa-Marie in het poppenhuis te rangschikken. Leren loslaten is een proces van vallen en opstaan en gelukkig lukt me dit al beter dan vroeger.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today