16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Boer Kim uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Een nachtmerrie voor die boeren”

Foto: DPG Media

Het was een bewogen seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’, zo niet het meest bewogen seizoen van de voorbije jaren. Ook de deelnemers van vorig jaar hebben het nieuwe seizoen met veel belangstelling gevolgd.

Zo is er onder meer boer Kim die vorig jaar als een blok viel voor Emi. De twee zijn nog altijd samen en wonen al een jaar samen op de boerderij van Kim. En ze hebben nog altijd een goeie vriendschap me de andere boeren en deelnemers uit hun jaar.

“Via onze Whatsappgroep blijven we contact houden. Binnenkort komen we nog eens samen. Daar willen we een jaarlijkse traditie van maken. Dina is trouwens ook erg welkom, maar ik denk dat ze het te druk heeft”, lacht Kim in Dag Allemaal.

Kim en Emi hebben naar de uitzendingen gekeken van dit jaar en ze moeten toegeven dat ze toch behoorlijk geschrokken waren na de eerste aflevering.

“Een nachtmerrie voor die boeren… Het leek wel alsof alle denkbare drama in één reeks zat: vrouwen die weglopen, vrouwen die niet oprecht zijn, vrouwen die onderling niet overeenkomen… dan besef ik hoeveel chance ik heb gehad met Emi.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today