5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Klaasje Meijer: “Ze waren daar erg onder de indruk van mij”

Foto: Peter De Smedt

Klaasje Meijer trok een tijdje geleden naar Los Angeles om er undercover acteerlessen te gaan volgen. Het was een ervaring om nooit meer te vergeten.

Ze vertelde er aan haar medestudenten niet dat ze ooit deel uitmaakte van een populaire meidengroep in België, zodat iedereen haar kon zien als Klaasje Meijer en niet als Klaasje van K3.

“Mijn klasgenoten en docenten hadden geen idee wie ik was. Ze kenden het plaatje niet dat van mij bestaat en dat voelde goed, bevrijdend zelfs. Natuurlijk hebben we op het einde van de cursus Instagrampagina’s gedeeld en dan zagen ze dat ik al wat ervaring in de showbizz had”, zegt Klaasje in Dag Allemaal.

Maar Klaasje was niet alleen, er was nog een medestudent dat al wat ervaring had. Zo was er een meisje dat in Italië al in een soapserie meespeelde.

“En er was iemand uit Californië die in een bekende serie te zien was. Maar dat wisten we niet van tevoren. Enkele maanden geleden was ik in Londen, daar waren ze wel onder de indruk dat ik had deelgenomen aan ‘The Masked Singer’. Dat is natuurlijk iets wat mensen van over de hele wereld kennen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today