5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Christa Planckaert vreesde het ergste na zwaar ongeluk van Junior: “ik zag hem op de grond liggen”

Foto: Photo News

Paniek bij de Planckaerts toen Junior zwaar gewond werd na een motorongeluk in de eigen tuin. De 28-jarige Junior Planckaert werd afgevoerd naar spoed waar bleek dat hij zijn scheenbeen gebroken had en zijn ligamenten gescheurd. Er wacht Junior een maandenlange revalidatie.

Moeder Christa Planckaert beleefde akelige momenten na de val van haar zoon: “Plots riep één van zijn vrienden mij om te zeggen dat Junior niet meer recht geraakte en dat ze een ziekenwagen zouden bellen”, vertelt Christa Planckaert in Het Laatste Nieuws.

“Ik ben snel naar daar gelopen en zag hem op de grond liggen. Ik was opgelucht dat hij nog kon spreken en dat er niets aan zijn hoofd en rug was”, slaakte Christa een zucht van opluchting.

Junior ligt momenteel in het ziekenhuis maar door de coronamaatregelen mag hij geen bezoek ontvangen. “Dat maakt het extra moeilijk”, klinkt het emotioneel bij Christa.

“Junior en ik hebben wel al gebeld, hij was heel emotioneel aan de telefoon en is erg geschrokken. Hij heeft enorm veel pijn en neemt nu zware pijnstillers. Hopelijk mag hij deze week naar huis komen”, aldus Christa Planckaert in Het Laatste Nieuws.

Junior Planckaert reageerde zelf al op zijn onfortuinlijke motorongeval door op Instagram iedereen te bedanken voor de vele berichten: “Ik ben in goeie handen. Helemaal klaar om te genezen”, deelt Junior Planckaert een foto vanop zijn ziekbed op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today