6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024
6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024

Clown Norry & Co maken Vlaanderen opnieuw onveilig in een nieuw seizoen Crimi Clowns

crimi clowns
© Medialaan/Q2

Clown Norry & Co zijn terug van weggeweest. De meest prettig gestoorde gangsterfamilie van Vlaanderen zet vanaf morgen, vrijdag 2 maart 2018, haar criminele activiteiten verder in het derde seizoen van Crimi Clowns.

Het verhaal speelt zich af na de roofmoord in een Brasschaatse villa. Alle sporen leiden naar de bende van Ronny Tersago waardoor zoon Wesley in de cel belandt. De Crimi Clowns proberen daarna uit de illegaliteit te stappen, maar komen er tot aan hun nek in te zitten. Het derde seizoen van de gewelddadige, zwartkomische misdaadserie start morgen bij Q2 om 22u25 met een dubbelaflevering. Crimi Clowns werd geschreven en geregisseerd door Luk Wyns en geproduceerd door Diamond City Films, het productiehuis van Wyns.

Luk Wyns: “In de eerste twee seizoenen werd er amper een pistool getrokken, nu knallen de automatische geweren dat het een lieve lust is. Ik ben ervan overtuigd dat dit derde seizoen nog verslavender is dan de twee voorgaande en ik heb mijn best gedaan om het publiek elke aflevering te blijven verrassen en te trakteren op coole oneliners en straffe uitspraken.”

De vaste cast keert terug

De vaste cast keert terug in dit derde seizoen. Luk Wyns is de leider van de bende en pater familias Ronny ‘Clown Norry’ Tersago. Hij wordt omringd door zijn vrienden en partners in crime Lou De Man (Manou Kersting) en Mike Bolckmans (Chris Willemsen). Silke Becu neemt de rol van de rebelse en psychopathische dochter Amber Tersago voor haar rekening. Johnny de Mol is nog steeds Wesley Tersago, de zeer intelligente maar minstens even gestoorde zoon van Ronny. Ronny’s ex-vrouw Rachel Rubbens wordt vertolkt door Veerle Dejonghe. Hilde Uitterlinden is Ma Tersago. Frank Aendenboom speelt de grote gangsterbaas Jos den Dief.

Philippe Geubels, Bruno Vanden Broecke, Ben Segers, Ivan Pecnik & Chris Van Espen spelen gastrol

Er zijn ook heel wat gastrollen voor enkele bekende gezichten. Zo spelen Philippe Geubels en Ivan Pecnik zichzelf, wordt Ben Segers een pastoor, rijdt Chris Van Espen rond als pizzakoerier en is Bruno Vanden Broecke de directeur van de Arenbergschouwburg. Ook Eline De Munck als stripdanseres en Axel Daeseleire als crimineel duiken opnieuw op in de reeks.

Crimi Clown, vrijdag 2 maart 2018 om 22u25.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today