17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Genomineerden Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2018 bekend!

nickelodeon
© Nickelodeon

K3, Tinne Oltmans, Bab Buelens en Taylor Swift genomineerd voor Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2018 Ook de Vlaamse Laura Tesoro, Marie Verhulst, Sean Dhondt en Stien Edlund maken kans op de felbegeerde prijs.

De genomineerden voor het grootste kidsfestijn en slime-spektakel van het jaar, de Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2018, zijn bekend! Internationale kanshebbers dit jaar zijn o.a. Taylor Swift, Shawn Mendes, Beyoncé en Dwayne Johnson (The Rock). Worstel-superster John Cena presenteert de show die voor Vlaamse fans op zondag 25 maart om 19.00 uur wordt uitgezonden op Viacom-zender Nickelodeon.

Veel Vlaamse genomineerden

Ook dit jaar zijn er drie lokale categorieën waarin Vlaamse sterren kans maken op een award: Bab Buelens, K3, Laura Tesoro, Marie Verhulst, Sean Dhondt en Tinne Oltmans zijn genomineerd in de categorie Favoriete ster: België.

In de categorie Favoriete TV-serie: Nederland en België, zijn de kanshebbers Brugklas, De Ludwigs, Ghost Rockers, Mees Kees, Nachtwacht en SpangaS. Fans kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen via kca.nickelodeon.be. De Vlaamse winnaars krijgen hun prijs live uitgereikt in het lokale deel van de show die zondag 25 maart om 19.00 uur wordt uitgezonden op Nickelodeon. Dit deel wordt gepresenteerd door Nickelodeon-gezichten Stef Poelmans en Nienke van Dijk.

Race naar de KCA’s

In de weken voor de uitreiking barst de strijd op Nickelodeon los als nooit tevoren met Race naar de KCA’s. Nickelodeon-hosts Nienke van Dijk en Stef Poelmans nemen het tegen elkaar op in een spannende race vol vette en grappige challenges om de gestolen awards op tijd terug te vinden voor de grote show. Gelukkig krijgen ze hierbij hulp van vele genomineerden.

Volg de strijd elke zondag om 19u bij Nickelodeon.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today