7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024

Proximus verwent klanten met concert van Clouseau!

Clouseau
Foto: Warner Music

30 jaar geleden zag Clouseau het levenslicht.  Om dat in de verf te zetten toert de groep dezer dagen door Vlaanderen en Nederland met een intieme en verrassende theatertournee. De meeste van deze concerten zijn al lang uitverkocht maar geen nood. Speciaal voor Proximus-klanten geeft Clouseau op dinsdag 27 maart 2018 een extra exclusief concert in de Ancienne Belgique in Brussel! 

Ben je klant bij Proximus, dan kan jij er bij zijn om alles live mee te maken! Het enige wat je moet doen is meedoen aan de wedstrijd op www.proximus.be/clouseau! Je kan een duoticket of een speciaal VIP-pakket winnen met limousine-service, 4 duo-tickets voor het concert met gereserveerde plaatsen op de eerste rij, een Meet&Greet en een diner in de Ancienne Belgique. Deelnemen is dus de boodschap!

Stingray Hits

Ben je toch niet bij de gelukkige winnaars dan kan je het concert van Clouseau op dinsdag 27 maart alsnog live meemaken op de nieuwe muziekzender Stingray Hits op Proximus TV. Op deze muziekzender, die in het basisaanbod zit van Proximus TV op kanaal 170, zenden we het hele concert live uit.

Stingray Hits serveert de klok rond de populairste muziekvideo’s van de grootste sterren van dit moment met een smakelijke portie favorieten van de afgelopen 20 jaar. Het kanaal omvat themablokken, exclusieve hitlijsten, en ‘best of’-lijsten.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today