4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

David uit Boer Zkt Vrouw: “zij heeft me verkeerd begrepen”

Boer Zkt Vrouw - David
Foto: DPG Media

David koos in Boer Zkt Vrouw uiteindelijk voor Sarah als reisgenote en die keuze verraste Rebecca volledig. Rebecca voelde ‘kriebeltjes’ en meende dat David weleens de man van haar leven zou kunnen zijn.

“Ik heb uiteindelijk mijn gevoel gevolgd en koos voor Sarah,” vertelt David in Dag Allemaal. “Het waren uiteindelijk de kleine details die de doorslag gaven.”

David geeft toe dat het een moeilijke keuze was. De perenboer bleek met alle vrouwen een match te hebben. Toen David zijn keuze voor Sarah bekendmaakte, barstte Rebecca in tranen uit. Zij had zijn signalen duidelijk anders geïnterpreteerd…

“Het was nochtans niet de bedoeling om ‘signalen’ uit te sturen,” verdedigt David zich. “Rebecca heeft mij een paar keer om een knuffel gevraagd, en dan gaf ik haar die. Ik zit er niet mee in om mensen vast te pakken bij wie ik mij goed voel, maar misschien heeft zij dat verkeerd begrepen.”

David geeft in het weekblad toe dat hij misschien wel eens heeft laten vallen dat hij het wel zou zien zitten met haar. “Maar dat gevoel had ik dus bij alle vier ‘mijn’ vrouwen. En ik móest kiezen, hé,” klinkt het bij David.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today