8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Eline De Munck: “Gelukkig is hij op zijn bril gaan zitten”

Eline De Munck: “Gelukkig is hij op zijn bril gaan zitten”

Eline De Munck
© Medialaan/VTM

Ooit was Eline De Munck niet van het scherm weg te slaan. Niet als zangeres, actrice of presentatrice. De laatste jaren is ze van het scherm verdwenen en werkt ze volop als onderneemster en eigenares van ‘Odette Lunettes’.

In nog geen 7 jaar tijd is ze een erg succesvolle zakenvrouw geworden, en eentje die graag zelf ook de handen uit de mouwen steekt. Ze is niet alleen CEO, maar houdt zich ook bezig over de winkelinrichting, de intakegesprekken met her personeel, verkoop, advertising en marketing.

“Een eigen winkel hebben, dat is 24/7 werken. Er is altijd iets wat het team en ik moeten oplossen. De productie die vertraging heeft opgelopen, de verwarming die kapot is, een klant met een klacht… het stopt nooit”, lacht ze in Dag Allemaal.

Met winkels van Knokke tot Maasmechelen is Eline altijd onder baan, een minpuntje aan de job. Ze probeert haar job zo goed mogelijk te plannen en zet volop in op efficiëntie.

Dankzij haar brillenzaak leerde Eline haar man Michaël Roskam kennen. “Ik ontmoette hem voor het eerst op het racecircuit en raakten aan de praat. Ik had toen gezegd dat hij gerust eens mocht langskomen als hij een nieuwe bril nodig had. Geluk bij een ongeluk is hij even later op zijn bril gaan zitten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today