8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Ellen Callebout: “Ik kan dat van me afzetten dat Gert de grootverdiener is”

Ze is zelf ook heel afhankelijk

Foto: VIER

Ellen Callebout, de vrouw van Gert Verhulst was jarenlang eigenares van een restaurant in Blankenberge. Daar is ze ondertussen mee gestopt en werkt ze momenteel niet meer. Ze heeft de afgelopen jaren goed haar brood verdient en helemaal afhankelijk van Gert is ze ook niet. Dankzij ‘De Verhulstjes’ heeft ze ook nu terug opnieuw een inkomen.

“Ik kan het makkelijk van me afzetten dat Gert de grootverdiener is. Misschien omdat ik zelf ook al iets had bereikt, met een eigen restaurant en een eigen appartement. Gert geeft mij ook totaal niet het gevoel dat ik van hem afhankelijk ben. Hij is heel dankbaar voor alles wat ik doe, dat thuis alles mooi geregeld is.”

Ellen beseft dat ze veel geluk heeft en dat veel vrouwen zouden tekenen voor een leven zoals dat van haar. “Ik weet dat ik niet hoef te smeken als ik iets wil kopen, daar zijn nooit discussies over. Ik ben ook geen big spender. Als ik zou thuiskomen met dure handtassen, zou hij daar misschien wel een opmerking over maken. Maar ik heb ook niet het gevoel dat er op financieel vlak veel is veranderd in mijn leven sinds ik met Gert samen ben”, zegt Ellen in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today