8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Hanne onthult heftige periode bij K3: “ik heb het daar heel moeilijk mee gehad”

Hanne onthult heftige periode bij K3: “ik heb het daar heel moeilijk mee gehad”

Foto: Photo News

Hanne geeft toe dat ze het in haar beginperiode bij K3 erg moeilijk heeft gehad. Plotseling had iedereen een mening over haar en de kritiek kwam soms hard binnen, geeft Hanne Verbruggen toe in Billie.

“In het begin heb ik het daar heel moeilijk mee gehad, zonder dat ik het besefte”, geeft Hanne toe in de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. “Ik leidde een onverstoord leventje zonder veel gedoe en plots had iedereen een mening over mij”, onthult Hanne over die beginperiode. “Zo schreven ze dat mijn mond te groot was, mijn lach te breed. Waarop ik dacht: Huh?”

Ook Marthe geeft toe dat het echt afzien was in die beginperiode: “Ik ben ook maar een mens. Bij zo’n negatieve reactie denk ik soms nog altijd: Oei, kom ik écht zo over?”, geeft Marthe toe dat kritiek haar nog altijd kan raken. Al kan ze een negatieve reactie na zes jaar in de schijnwerpers wel beter relativeren. “Als ik zie wat er tegenwoordig allemaal online wordt gezet: wie zit daarachter? En waarom moet ik me dat aantrekken?” klinkt het nuchter bij Marthe in Billie.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today