19 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 oktober 2022
19 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 oktober 2022

Familie-actrice leeft in angst: “ze moeten van mijn lijf blijven”

Foto: VTM

Janine Bischops viert dit jaar haar tachtigste verjaardag. De Familie-actrice geeft toe dat ze sinds de start van de lockdown in angst leeft. “Sinds de start van de eerste lockdown, op 17 maart 2020, ben ik bijna niet meer buiten geweest”, geeft Janine Bischops toe in TV Familie.

Gelukkig had ze de laatste maanden veel opnamen voor Familie. “Want eenmaal ik ’s avonds thuis word afgezet, kom ik mijn kot niet meer buiten.”

De actrice geeft toe dat ze een enorme ‘schrikkentist’ is. “Door mijn leeftijd, hé. Ook al zíe ik er jonger uit, ik word op 20 december van dit jaar wel 80. Mijn buurvrouw – die ik nog heb weten geboren worden – doet mijn boodschappen. Want zelf durf ik geen warenhuis binnen. Erg, hé”, geeft Janine Bischops toe in TV Familie.

Janine Bischops woont in een buurt met veel Marokkanen en Turken en die hebben de neiging haar eens vast te pakken omdat ze haar herkennen vanop televisie. “In niet-coronatijden vind ik dat schattig en heb ik dat zelfs graag. Maar nu moeten ze van mijn lijf blijven, want ik ben bang”, geeft Janine Bischops toe in TV Familie.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today