12 °C Antwerpen, BE
zondag 25 oktober 2020
12 °C Antwerpen, BE
zondag 25 oktober 2020

Fans van ‘Familie’ keren soap de rug toe na lekken van spoiler

Foto: VTM

Na de vrijlating van Hanne (Margot Hallemans) waren de kijkers van ‘Familie’ maar wat blij dat zij van ontvoerder Tony verlos waren. Zeker nadat Quinten erin slaagde Tony te laten oppakken. Maar wat blijkt nu? Tony komt weer vrij, terecht vrij zelfs. Dat vertelt Jeroen Van Dyck in een video op hln.be .

“Nadat Tony vorige week is opgepakt, wordt hij deze week terecht terug vrijgelaten”, vertelt Jeroen Van Dyck in de video. Maar hij heeft nog nieuws. Straf nieuws zelf. “En dan het fantastische nieuws. Hou u vast. Hanne trekt in bij Tony.”

En dat laatste zien de fans van ‘Familie’ helemaal niet graag gebeuren. Op de sociale media reageren de fans furieus op het nieuws.

“Da meent ge toch ni 😡😡😡😡 da hanne eens terug bij de vader van haar kind ga en da diene Tony de bak in ga en verdwijnt !!!!!!!!!!!!!!”, schrijft iemand op Facebook.

“Die menen dat toch niet ? Hoe belachelijk dat die creep vrijkomt na het liegen over Vanessa en de moord op Eulalie ! Ik kijk niet meer naar familie. Dit is erover !”, reageert een andere kijker.

“Ik kijk ook niet meer… heb lang niet meer gekeken omdat het langdradig was maar dit … overschrijdt alle normen . Als dat waar is kijk ik niet meer ,definitief gedaan .”

In ieder geval, de scenaristen van ‘Familie’ zijn er duidelijk in geslaagd om het verhaal een spraakmakende wending te geven. Het is nu spannend uitkijken naar wat er nog allemaal gaat gebeuren.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today