18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Francesco Planckaert: “De mensen verwachten dat van ons”

Foto: VTM

Het zal een grote stap zijn geweest voor de Planckaerts om de chambre d’hôtes te verkopen. Verkocht zijn ze nog niet, maar er zijn wel al enkele geïnteresseerden. De chalets die blijven ze wel nog verhuren.

“Dat is ook nog makkelijk te combineren. De gasten van de chalets komen voor de rust. Ze kunnen hun eigen potje koken en wij hoeven hen niet elke avond te vergezellen. In de chambre d’hôtes verwachtten de gasten wel dat de hele familie aanwezig was, en dat werd moeilijker en moeilijker.”

De Planckaerts zijn niet bang van een uitdaging meer of minder en eind juli openden ze hun eigen glamping in Frankrijk. Iets waar ze heel erg naar hebben uitgekeken.

“De voorbije weken waren we druk in de weer om alles tijdig klaar te krijgen. We hadden tachtig matrassen nodig en moesten op zoek naar de voordeligste prijs. Het resultaat is prachtig. Logeren in een tent aan een vijver van 5 hectare: wat wil je nog meer? En de hele familie zal de gasten entertainen. “

Ontsnappen aan de camera’s doe je niet, want die blijven draaien voor ‘Château Planckaert’. “De mensen van de opnameploeg, onder wie Pascal Braeckman, werden intussen vrienden. We amuseren ons samen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today