17 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
17 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Jacky Lafon: “Dat vind ik een erg mooi gebaar”

Foto: DPG Media

Het is al heel wat jaren geleden dat Jacky Lafon uit ‘Familie’ is verdwenen. Ook met de begrafenis van enkele belangrijke personages tijdens het afgelopen seizoen mocht ze niet terugkeren en dat heeft Jacky erg geraakt.

“Maar ze zitten daar niets mee in. Wat ze met Martine Jonckheere hebben gedaan is ook heel lelijk. Drie keer hebben ze dat kind hoop gegeven en telkens werd ze teleurgesteld. Terwijl het nog altijd een heel mooie vrouw is, een fantastische actrice en een heel lieve collega”, klinkt het in Dag Allemaal.

Op 17 september mag Jacky wel haar opwachting maken in de grote Familieshow in de Lotto Arena in Antwerpen. Hoewel er normaal nog een zomershow gepland stond op 17 september in het Witte paard hebben ze daar toch een regeling voor kunnen treffen.

“VTM heeft inderdaad een regeling getroffen met mijn baas en de rest van mijn ploeg. Dat vond ik een teken van respect en appreciatie. Wim Feyaert heeft nu ook gezegd: ‘Rita moet terugkomen. Maar ze hebben me de vraag nog altijd niet gesteld. Ik denk ook niet dat et gaat gebeuren. Ze gaan voor jong en multicultureel en daar heb ik alle begrip voor.”

Mocht de vraag zich toch voordoen, Jacky zou niet lang moeten twijfelen. “Maar niet om te sterven. Rita kan na een aantal afleveringen gewoon naar het buitenland verhuizen. Dat ze zelfs terug aan de drank zou zitten, zou ik heel tof vinden.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today