15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Marthe van K3: “Ik heb niet eens de tijd gehad”

Marthe K3
Foto: Photo News

Wanneer je gaat trouwen, dan wil je dat het liefst alleen delen met je vrienden en familie. Maar wanneer je bekend bent, dan horen de fans daar natuurlijk ook voor een deeltje bij. Wie haar huwelijk liever langer geheim had zien blijven is Marthe De Pillecyn van K3

Marthe en haar man Sinerjey hadden nochtans strikte maatregelen genomen voor de 50 aanwezige gasten. Maatregelen die blijkbaar nog niet voldoende waren, want amper een dag later lekte het huwelijk al uit.

“We hadden bewust gekozen om alles geheim te houden. Ik vind zoiets heel privé. Net als het huwelijk op zich. Je wil die dag gewoon bezig zijn met elkaar. Ik heb niet eens de tijd gehad om het nieuws zelf aan mensen te kunnen vertellen en dat is erg jammer.”

Marthe en Sinerjey zijn niet de enige die hun huwelijk eventjes geheim hebben gehouden. Ook Kato Callebaut en Tom Dice en Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin trouwden in het geheim.

En het lijkt er op dat steeds meer artiesten hiervoor gaan kiezen. Wij kunnen daar alleen maar begrip voor tonen en alle toekomstige bekende en trouwende koppels een prachtige dag toewensen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today