12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Martine Jonckheere ziet voordeel van haar ontslag bij Familie in

Foto: VTM

Halverwege het seizoen van ‘Familie’ moesten we afscheid nemen van Martine Jonckheere en Gunther Levi. Hun vertrek kon op heel wat kritiek rekenen, maar na enkele maanden lijken de meeste fans hun vertrek wel te hebben verteerd.

En ook Martine heeft haar ontslag al iets beter kunnen aanvaarden. “Het is alsof er een last van mijn schouders is gevallen. Ik voel me goed in mijn vel en zie het ook als een soort bevrijding”, zegt ze in Story.

Martine verdween al enkele keren uit de reeks, maar sterven deed ze nooit. Nu ze gestorven is in de brand, is een terugkomst niet meer mogelijk.

“Ik bleef altijd verbonden aan ‘Familie’. Maar nu Marie-Rose dood is, is de navelstreng definitief doorgeknipt. Ik vond het allemaal wat radicaal, maar nu ben ik opgelucht dat ze die beslissing hebben genomen.”

Niet meer elke dag naar de studio’s moeten voor opnames, ook dat is een druk die van de actrice haar schouders valt. “Ik kan nu gaan en staan waar ik wil. Ik voel geen druk meer van: ik moet daar op tijd zijn. Minder gehaast leven en dus minder stress. En meer tijd om te genieten van mijn tuin.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today