15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Gunther Levi wil 15 jaar langer bij Familie blijven: “Ik teken meteen”

Foto: VTM

Straffe uitspraak van Gunther Levi in ‘De Zomer Van’. Eric Goens volgde de acteur op de set van ‘Familie’ tijdens zijn eerste draaidag na de coronabreak . Gunther Levi vertelde dat hij zich heel goed voelt bij ‘Familie’. Onderweg naar Lint gaf de acteur toe dat hij graag op de set van ‘Familie’ staat. “Vanaf dag 1 ben ik bijna altijd met mijn volle goesting naar de set gereden. Ik denk dat ik op al die jaren dat ik in de reeks te zien ben, er misschien 10 dagen zijn op die 22 jaar waar ik zoiets had van: ik heb geen goesting.”

Het zegt veel over hoe graag Gunther Levi op de set van ‘Familie’ staat. Hoeveel mensen kunnen zeggen dat zij amper 1 keer om de 2 jaar met weinig zin naar hun werk rijden? Maar zijn andere uitspraak is nog straffen. “Als ze mij morgen zouden zeggen ‘Gunther, hier is een contract voor de komende 15 jaar, dan ga ik daar zeker mee akkoord’. ” 

Gunther Levi was in 1999 voor het eerst in ‘Familie’ te zien als Peter Van den Bossche. Hij debuteerde in aflevering 1.600, eind april stopte ‘Familie’ als gevolg van de coronamaatregelen met aflevering 6.603. Met andere woorden: Gunther Levi is al 5.004 afleveringen lang als Peter Van den Bossche in de soap te zien. Wat hem betreft komen daar nog minstens 3.000 afleveringen bij.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today