7 °C Antwerpen, BE
maandag 4 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
maandag 4 maart 2024

Ge Hadt Erbij Moeten Zijn genomineerd voor Gouden Roos

Ge Hadt Erbij Moeten Zijn
© Medialaan/VTM

Fijn nieuws voor VTM en productiehuis De Mensen, de makers van ‘Ge Hadt Erbij Moeten Zijn’, dat eind 2017 op antenne ging: uit meer dan 500 programma’s van meer dan 300 zenders, werd de humoristische show donderdag door de European Broadcasting Union (EBU) genomineerd voor een Gouden Roos – in de categorie Comedy.

Een prestatie om nu al trots op te zijn, want de awards die de beste internationale televisie- en onlinereeksen bekronen, zijn mee van de meest prestigieuze in Europa. Op donderdag 13 september worden de prijzen van de 57ste editie van de Gouden Roos in Berlijn uitgereikt en weten we of ‘Ge Hadt Erbij Moeten Zijn’ de nominatie heeft kunnen verzilveren.

In ‘Ge Hadt Erbij Moeten Zijn’ doen bekende Vlamingen hun meest verrassende verhaal uit de doeken. Een persoonlijke, waargebeurde en vooral straffe gebeurtenis die ze zelf meemaakten. Terwijl zij vertellen, spelen acteurs Ruth Beeckmans, Sven De Ridder, Ben Segers en Stefaan Degand samen met bekende gastacteurs het sappige verhaal woord voor woord na. Alsof je er zelf bij was. Hoe vreemd het verhaal ook is, de acteurs leven zich helemaal in. Met een spannend, meeslepend en vooral behoorlijk absurd resultaat.

‘Ge Hadt Erbij Moeten Zijn’ is een programma van De Mensen (Wauters vs Waes, Spitsbroers, Boxing Stars,…) en werd door meer dan een half miljoen kijkers gesmaakt. Een tweede seizoen werd reeds besteld door VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today