7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Goud voor Frans Bauers ‘Levenslied’

Frans Bauer
Foto: Roland Hermans

Het album ‘Levenslied’ van Frans Bauer haalde onlangs de eerste plaats in de nationale Ultratop albumcharts en hield maar liefst 10 weken stand in de Top 10. Goed voor goud en ruim 10.000 verkochte exemplaren.

Frans Bauer heeft afgelopen zaterdag woord gehouden in Hasselt. Zijn theatershow ‘Tour De Frans’ zorgde voor een sfeervol, bij momenten uitgelaten, Ethias Theater dat volgepakt was met enthousiaste fans van zijn “Levenslied”. Want de sympathieke Nederlander mag de titel “De man die het levenlied nieuw leven in blaast” opeisen.

Liefst 65.000 bezoekers die de afgelopen maanden zijn shows meemaakten, goud in Nederland en afgelopen zaterdag ook goud in Vlaanderen. Zijn album ‘Levenslied’, ging liefst 10.000 keer over de toonbanken en platenfirma Universal heeft voor het eind van het jaar nog meer ‘album-moois’ in petto!

De ongekend populaire moderne troubadour vermaakte in Hasselt zijn publiek op een manier zoals alleen hij dat kan. Feestelijke nummers werden afgewisseld met zijn ondeugende humor en emotionele liedjes. Ruim 3 uur stond Frans Bauer op de planken, die er aan het eind nog een duivelse uitsmijter aan toevoegde: “Maandag is het thuis en in de straat al rood wat de klok slaat! Met rood, geel en zwart dossen we de hele familie uit en we zetten de gouden plaat lekker naast de televisie. Hup België hup!”.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today