13 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
13 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Gunther Levi had het moeilijk: “Samenwerken, dat zou niet lukken”

Foto: DPG Media

Het is bijna een jaar geleden dat Gunther Levi voor de laatste keer te zien was in ‘Familie’. Gunther die al veel langer wist dat hij uit de reeks zou verdwijnen, heeft lange tijd moeten zwijgen. En hij heeft het erg moeilijk gehad met zijn vertrek uit de reeks.

“Hij heeft toen wel even in een dip gezeten. Dat heeft allemaal ook een tijdje geduurd, hé. Zijn ontslag, de laatste opnamen, de laatste keer op tv…Hij heeft het echt wel een half jaar moeilijk gehad, omdat dat constant opgerakeld werd. Maar inmiddels heeft hij thuis zijn weg gevonden”, vertelt zijn vrouw Charlotte in Dag Allemaal.

Dat Gunther nu minder weg moet voor opnames van familie heeft ook zo zijn voordelen. Hij heeft nu de taak overgenomen van de nanny die ze in huis hadden. Het gezinsleven kan hij nu perfect combineren met De Romeo’s en zijn soloproject.

Net zoals veel artiesten heeft ook Gunther niet kunnen optreden tijdens de pandemie. Niet altijd even makkelijk, maar plots had Levi wel heel wat tijd om dingen op orde te brengen.

“De tuin heeft er nog nooit zo perfect bijgelegen. Hij kan daar de hele dag mee bezig zijn. Al was het ook wel een aanpassing natuurlijk. We zaten plots allebei de hele dag thuis. Gunther had het er vroeger wel eens over dat hij voor Artfashion, mijn winkel, zou kunnen werken, maar toen hebben we beseft dat een hele dag samen zijn niet werkt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today