17 °C Antwerpen, BE
maandag 16 mei 2022
17 °C Antwerpen, BE
maandag 16 mei 2022

Gwen wil het hart veroveren van Junior

Gwen wil het hart veroveren van Junior

Foto: VRT

Junior Planckaert is in ‘Junior op zoek naar de liefde’ volop aan het kennismaken met de 8 dames die graag zijn hart willen veroveren. Één van hen is Gwen, een 23-jarige onderneemster.  Zij wist niet zo goed wie Junior was, maar wou toch haar kans wagen.

Gwen schreef zich in na de oproep van papa Eddy en zus Stephanie in ‘De Cooke & Verhulst show’. “Ik heb me quasi daarna meteen ingeschreven. Toen Junior vertelde dat hij nog nooit echt verliefd is geweest, herkende ik mezelf daarin. En hij zag er een rustige jongen uit. Daar val ik op”, zegt Gwen in Tv Familie.

Kwa karakter is Junior Gwens type, maar kwa uiterlijk totaal niet. “Al val ik wel op jongens met donker haar. Maar het is niet zo dat ik Junior zou aanspreken in een discotheek. Maar voor alle duidelijkheid: hij is een mooie man, hé. Ik wilde dus m’n kans weg wagen.”

Meedoen aan zo’n programma, daar gaat ook heel wat stress mee gepaard. Niet alleen voor de meisjes, maar ook voor Junior. “Hij was echt vaak zenuwachtig. Maar ik snap dat. Maar als ik een gesprek met hem wou aanknopen, moest dat grotendeels van mijn kant komen.”

Gwen haar eerste indruk over Junior blijft erg positief en snapt dat het allemaal niet zo evident was. “Ik voelde natuurlijk nog niet meteen vlinders, maar het begon wel wat te kriebelen. Ook al was ik niet het enige meisje daar.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today