22 °C Antwerpen, BE
maandag 16 mei 2022
22 °C Antwerpen, BE
maandag 16 mei 2022

Lindsay werkt aan haar summerbody: “Maar dat doe ik niet”

Lindsay werkt aan haar summerbody: “Maar dat doe ik niet”

Foto: VRT

Hoewel vaak wordt gezegd dat het  niet uitmaakt hoe je eruit ziet en dat je ook kan stralen met een maatje meer, kiezen nog altijd erg veel mensen ervoor om te streven naar hun ideale gewicht. Ook Zangeres Lindsay. Zij startte in januari met InfraLigne.

“Begin dit jaar heb ik de stap gezet naar een slanker, fitter en gezonder leven. Maar me uithongeren of me in het zweet werken in de fitness, dat heb ik er niet voor over. De ideale formule voor mij is Infraligne. Daar word je professioneel begeleid”, licht ze toe in Tv Familie.

Lindsay is erg positief over de behandelingen die ze krijgt bij InfraLigne en het is ook makkelijk combineerbaar met haar job als zangeres. “Je voedingsschema wordt perfect aangepast aan je werkuren en twee keer per week een half uurtje oefeningen doen volstaat.”

Wie aan InfraLigne doet heeft niet per se als doel dat hij of zij wil vermageren. “Die oefeningen ondersteunen het afslanken, maar ze helpen, ook je huid te verstevigen en je figuur plaatselijk te corrigeren. Ook cellulitis wordt grondig aangepakt. Ideaal voor vrouwen dus!”

En al dat harde werken, loont ongetwijfeld voor de zangeres. Na vier maanden verloor ze maar liefst 3 kilo en zijn ook haar waarden er heel erg op vooruit gegaan. “Maar mijn gewicht fluctueert, want ik ben een echte snoepkous.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today