19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 juni 2022
19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 juni 2022

Luc Appermont: “Oei, dat zal Bart niet graag horen”

Luc Appermont: “Oei, dat zal Bart niet graag horen”

Foto: DPG Media

Een rasartiest als Bart Kaëll heeft vaak een overvolle agenda. Dat betekent optreden op de ene plaats, om daarna vaak onmiddellijk door te rijden naar het volgende. Vaak wordt hij vergezeld door zijn wederhelft Luc, die in TV Familie vertelt over hun relatie en hun carrières.

“Wij zijn eigenlijk al die tijd twee handen op één buik, echtelijke discussies zijn nooit aan ons besteed geweest”, zegt Luc. “We delen beleidsmatig dezelfde opvattingen en onze violen zijn grotendeels gelijkgestemd.”

Dat Bart een zorgzaam karakter heeft, konden we al zien in ‘Een Echte Job’. Daar kruipt hij in de huid van een verpleegkundige en draait moeiteloos mee met het ritme van het ziekenhuis en de patiënten. “Dat zit gewoon in hem. ’s Morgens vraagt Bart mij wat ik ’s avonds wil eten en ongeacht zijn drukke agenda, staat die maaltijd er. Ik mag me gelukkig prijzen met al die verwennerij”, aldus een blije Luc.

Ook over simpele dingen als welke auto ze nemen en wie er rijdt, bestaat doorgaans weinig discussie. “Dat gebeurt allemaal heel organisch”, licht Luc toe. 

“We hebben dus heel weinig discussies. Het enige wat ik kan bedenken – en dat zal Bart niet graag horen – is dat ik mezelf een betere chauffeur vind. Ik kan beslist beter parkeren. En als ik op passagiersstoel naast Bart zit, moet ik er op letten dat ik niet overkom als een norse rij-instructeur. Bart vergelijkt me soms met Hyacinth Bucket van ‘Schone Schijn’ ”, zegt hij daarover lachend.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today