15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Hier wist Caroline Maes niets vanaf

Foto: VTM

Caroline Maes is sinds anderhalf jaar samen met Kim, creative producer van ‘Familie’. Hij is dus niet alleen haar partner, maar ook haar baas. En dan gebeurt het al eens dat Kim iets voor haar moet verzwijgen.

“Er was een zware periode waarbij we een aantal mensen hebben moeten laten gaan. Ja, dat kan ik uiteraard niet op voorhand vertellen aan Caroline”, zegt Kim in Story.

Ondanks dat Kim moest zwijgen tegen Caroline, vond ze het achteraf gezien prima. “Vooral het ontslag van Gunther Levi heeft tot een paar pittige gesprekken geleid. Al een geluk dat ik het niet op voorhand wist, want ik had het sowieso aan Gunther verteld.”

Het kan dus gebeuren dat Kim ooit zal moeten vertellen aan Caroline dat ze wordt ontslaan bij ‘Familie’. Al zal Caroline dat niet toestaan.

“Ik heb nog twee oversten, dus als ze mij ooit ontslaan, moeten ze die boodschap met z’n drieën aankondigen. Ik heb Kim wel al gewaarschuwd: als je me ooit moet ontslaan en ik weet het niet op voorhand, dan zal het niet je beste dag zijn. Maar zeg, ik word niet ontslagen, hé. Ik word de nieuwe bomma!”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today