19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Jacky Lafon: “Ik heb daar hartzeer van gehad”

Jacky Lafon
Foto: PhotoNews

Het was in ‘Familie’ het jaar van afscheid nemen. Peter, Marie-Rose, Patrick, Jenny en nu recent ook Guido. Ook voor de collega-acteurs kwamen al die vertrekken hard aan, zoals bij Caroline Maes die erg emotioneel was na het vertrek van acteur Vincent Banic.

“Het is te erg voor woorden. Caroline heeft 200% gelijk. ‘Familie’ lijkt tegenwoordig wel een duiventil met al dat komen en gaan. ‘De mensen zien dat graag’ luidt de redenering. Maar de kijkers vinden dat net heel erg”, zegt Jacky Lafon in Primo.

Jacky heeft al een aantal keren de vraag gekregen om terug te keren naar de reeks, maar daar bovenop kreeg Jacky nog een extra vraag.

“Of ik het erg zou vinden dat ik dan in de eindplot zou sterven. Hallo?! Het is zonde dat er al zo veel lieve, toffe en hardwerkende collega’s – en goeie acteurs – uit de reeks geschreven zijn. Echt, ik had daar hartzeer van.”

Dat ook het aandeel van Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe minder en minder te zien zijn in de reeks, ook dat vindt Jacky erg jammer. “Zij hebben ‘Familie’ altijd uitgedragen alsof het hun eigen kind is. Op zowat elke première zijn Annie en Ray van de partij. En toch komen ze amper nog aan bod. Terwijl ze net niets liever willen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today