17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Hilde De Baerdemaeker: “Ze heeft mij daar bang voor gemaakt”

Foto: DPG Media

Je zou het misschien niet zeggen, maar ook ideale schoonzoon Niels Destadsbader heeft af en toe wel eens schrik. Hij heeft een enorm grote angst voor kippen.

Hoewel Niels een hele grote dierenvriend is, kan je hem met een kip geen plezier doen. De zanger lijdt aan Alektorofobie.

Maar de lijst met BV’s en hun angsten is lang. Zo hebben broer en zus Christoff en Lindsay een panische angst voor alles met pluimen. Kippen en kalkoenen, maar ook kuikens en mussen blijven maar beter uit de buurt van het duo.

Hilde De Baerdemaeker kampt dan weer met een angst voor transport op rails. Dat kreeg ze mee van haar grootmoeder.

“Zij heeft mij daar bang voor gemaakt. Ze pakte me altijd stevig bij mijn arm wanneer er een tram passeerde. Ook nu blijft de angst. Ik plak tegen een gevel wanneer een tram voorbij dendert. Ik heb er een heilige schrik voor. Zo’n tram kan niet uitwijken, hé”, zegt Hilde in Dag Allemaal.

Hoewel voor veel kinderen 6 december een dag is om naar uit te kijken, was het dat voor Willy Sommers niet. Hij had een grote schrik van Sinterklaas. “Als kind al moest de avond van 5 december het licht aanblijven in mijn kamer en durfde ik niet te slapen. En als de Sint er dan was, vluchtte ik achter de zetel.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today