12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Lindsay: “Het hartje klopte niet meer”

Foto: VRT

Een miskraam, je wenst het geen enkele vrouw toe. Zwanger worden is voor veel vrouwen ontzettend belangrijk en een kindje op de wereld zetten is voor veel vrouwen een doel in hun leven. Jammer genoeg loopt het niet altijd zoals ze zouden willen.

Veel vrouwen krijgen jammer genoeg een miskraam en verliezen daardoor hun kindje. Ook zangeres Lindsay weet wat het is. Zij verloor tot tweemaal toe haar baby’tje.

Na haar eerste miskraam, wilde Lindsay vrijwel meteen opnieuw starten met IVF, maar dat mocht ze niet van de dokter. Toen ze er een tweede keer voor gingen voelde alles goed aan, maar ook dit keer kwam het harde verdict.

“Er werd me opnieuw verteld dat het hartje niet meer klopte. Van dat moment weet ik niks meer. Het werd zwart voor m’n ogen. Ik wist niet wat ik moest voelen, m’n wereld stond stil”, zegt Lindsay in Tv Familie.

Maar ondanks de miskraam ging het leven voor Lindsay verder en ’s avonds stond ze alweer op te treden. “Enkele dagen later moest ik dan opgenomen worden voor een curettage, maar eigenlijk wilde ik het vruchtje gewoon in mijn buik houden. Het verlangen naar een kindje was zo groot. En na die tweede miskraam nam de angst toe. Vanaf die dag heb ik alles in angst beleefd.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today