12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Caroline Maes: “Je weet gewoon dat dat niet realistisch is”

Foto: DPG Media

Trouwe kijkers van ‘Familie’ zullen het doorheen de jaren wel al opgemerkt hebben dat er nooit vrijscènes te zien zijn in de reeks. Dat is een bewuste keuze van de makers van de reeks.

Sinds enkele maanden heeft ‘Familie’ ook een intimiteitscoach aangesteld om de acteurs te begeleiden bij de intiemere scènes van de reeks. Het was allemaal toch wat pittiger bij ‘Familie’.

Die intimiteitscoach is niemand minder dan Caroline Maes. Voor haar mag er gerust wat meer s*ks te zien zijn in een reeks, en dat hoeft niet per se vrouwvriendelijke s*ks zijn.

“S*ks is niet altijd vrouwonvriendelijk. S*ks moet zo werkelijkheidsgetrouw mogelijk in beeld worden gebracht. Soms is het nodig dat er bij bepaalde scènes geweld aan te pas komt. Zo heb ik al eens een verkrachtingsscène moeten coördineren”, zegt Caroline in Primo.

Het lukt niet altijd om dingen 100% realistisch in beeld te brengen. We krijgen vaak maar een fragment van alles te zien.

“Want de scènes dat een vrouw bovenop zit en hard gilt terwijl ze tot een hoogtepunt komt? Je moet geen biologieprofessor te zijn om te weten dat dit niet realistisch is.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today