9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Ivann verrast tijdens ‘A Tribute To George Michael – The Edge Of Heaven Tour’

Ivann
© Ymke Dirikx

Wie vrijdagavond rondliep in de foyer van de Antwerpse Stadsschouwburg, kon niet anders dan lovend zijn over Ivanns prestaties tijdens ‘A Tribute To George Michael – The Edge Of Heaven Tour’. Wie de editie afgelopen vrijdag gemist heeft, kan op 15 februari 2019 terecht in het Oostendse Kursaal voor ‘A Tribute To George Michael – The Edge Of Heaven Tour’. 

“Dit was een avond om nooit meer te vergeten. Onvoorstelbaar wat er hier is neergezet en vooral hoe sterk de songs van George Michael werden vertolkt door een sublieme band”, klonk het na afloop. Op de sociale media ging het verhaal verder en bleven de bezoekers strooien met complimenten voor zanger Ivann, die de show droeg samen met 6 live muzikanten, dansers en ijzersterke backings. Opvallend waren de gigantische complimenten van de aanwezige Nederlandse, Duitse en Engelse fanclubs van George Michael. Ook zij waren unaniem lovend.

Op naam en als eerbetoon aan wijlen George Michael, lokte ‘The Edge Of Heaven’-tour vrijdagavond een massa muziekfans naar de Antwerpse Stadsschouwburg, die meer dan waar voor hun geld kregen tijdens ‘A Tribute To George Michael – The Edge Of Heaven Tour’. Man van de avond was Ivann, een geroutineerde zanger die in het verleden het podium deelde met Leo Sayer, Paul Young en Lionel Richie. De geroutineerde Ivann kreeg massa’s complimenten als leadzanger tijdens ‘Sterren op de Dansvloer’.

“Ik heb genoten van deze avond en ik wil iedereen bedanken die mij de voorbije uren complimenteerde,” zegt een opgewekte Ivann. “Het is een voorrecht om met zo’n straffe muzikanten, fenomenale dansers en backingvocals, de muziek van George Michael te laten herleven. Het is een eerbetoon, geen imitaties, aan één van de grootste artiesten allertijden. Ik ben opgegroeid met zijn muziek, ik heb hem als artiest gevolgd en vind het nu geweldig dat ik zijn liedjes mag vertolken met zoveel straffe mensen op het podium. Dit is genieten, voor ons én voor het publiek.”

Kursaal Oostende

‘A Tribute To George Michael – ‘The Edge Of Heaven Tour’, met de hits van George Michael én Wham! trekt op 15 februari 2019 naar het Kursaal Oostende.  Tickets kan je nu bestellen op ticketmaster.be.

 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today