15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020

Koen Crucke: ‘The show must go on!’

Koen Crucke
Koen Crucke en Jan - © Christof Desmedt

Wie Koen Crucke onlangs tegenkwam, zal gezien hebben dat de zanger steeds met een zonnebril op liep.  Wat aanvankelijk een onschuldige ontsteking aan het oog leek, werd uiteindelijk een opertie aan het oog. Maar: “The show must go on,” zegt de zanger.

Koen sukkelde al een tijdje met een ontsteking op het oog. Fel licht kon hij niet verdragen en om het oog wat te laten rusten, verscheen de zanger de afgelopen tijd steeds met een zonnebril op.

Omdat Koen bleef last hebben van zijn oog, drong een kleine spoedoperatie zich op. Koen postte vandaag een foto op zijn Instagram waarop te zien is hoe zijn rechteroog goed ingepakt is na een kleine ingreep.  “Een spoedoperatie aan het oog maar straksvrolijk op het podium van het Colisee in Blankenberge voor Cruise Nostalgie!” liet de zanger weten.  Voor Koen is dit duidelijk geen reden om niet op te treden.  In tegendeel: “The show must go on,” laat hij weten.

Praktisch

Cruise Nostalgie loopt van vrijdag 20 juli tot eind augustus en dit iedere vrijdag, zaterdag en zondag, telkens vanaf 14u30. In augustus zijn er ook avondvoorstellingen op maandag 6, 20 en 27 augustus, telkens om 20u30. Tickets voor Cruise Nostalgie zijn te reserveren voor 25 euro via 050 70 81 98 of online via www.kusttheatertickets.be.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today