7 °C Antwerpen, BE
maandag 4 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
maandag 4 maart 2024

Koen Crucke vervangt Margriet in zaalshow Jacky Lafon: “Ik steek haar geen mes in de rug”

H, D & D
© Kusttheater

Koen Crucke zal Margriet Hermans vervangen in H, D & D, de humoristische zaalshow van Jacky Lafon en Jef De Smedt.

H, D & D oftwesl Humor, Ditjes & Datjes! In deze nieuwe show, geïnspireerd op het succesvolle VTM programma H,T & D, nodigt Jacky Lafon zowel Koen Crucke als Jef De Smedt uit om samen moppen te tappen. 

Normaal zou Margriet Hermans in de show te zien zijn, maar die werd bedankt voor bewezen diensten toen ze nogal kritisch uit de hoek kwam en de zomershow van Jacky Lafon zwaar bekritiseerde.  De productie ging op zoek naar een vervanger en kwam terecht bij Koen Crucke.

“Margriet is een goede collega.  Een vriendin wil ik het niet noemen, want in onze stiel heb je dat niet; enkel maar collega’s en kenissen,” zegt Koen in HLN.  Of hij dan niet vindt dat hij Margriet een mes in de rug steekt?  “Nee. Trouwens, ik heb mezelf niet gevraagd. Moet ik een job weigeren omdat een collega die niet gekregen heeft? Ik heb Margriet terug op de kaart gezet door haar een paar jaar geleden te vragen voor een reeks shows met mij. Dat is allesbehalve dolken steken.”

De voorstellingen van H, D & D gaan volgende maand van start.  Het wordt een totaalspektakel waar humor en muziek centraal zullen staan. Verwacht je dus aan een wervelende show vol verrassingen en vooral heel veel plezier!

Praktisch

  • Waar? Kusttheater Colisée, Blankenberge
  • Wanneer? 21, 27 en 28 oktober en 2, 3, 9 en 10 november 2018 om 14u30
  • Tickets en info: www.kusttheatertickets.com of 050 70 81 98

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today